Szempilla hosszabbítás - Tanfolyam kezdőknek-training001

XXL Lashes - Szempillahosszabítás, Eyelash Extension-Csomagok, Nagykereskedés és…

Szempilla hosszabbítás - Tanfolyam kezdőknek

Bővítse szolgáltatását és növelje bevételét.

122 840,00.-Ft
395,00 EUR


Az XXL Lashes tanfolyamok sokrétűek és jól felépítettek. A szempilla hosszabbító kurzus elméleti, gyakorlati valamint interaktív részt tartalmaz. A tanfolyam első napjától szeretnénk megosztani azt az örömöt, ami a technikák és a tudás együttes elsajátításával és alkalmazásával jár.

Az XXL Lashes Tréning program magában foglalja a teljes elméleti és gyakorlati anyagot.

A kezdő szempilla hosszabbító kurzus időtartama 9 óra. Első szakaszban munkalapok segítségével történik a teória ismertetése, ahol nem csak a technika elméleti részének átadása a szempont, hanem tudományos aspektusból nézve, felhívja a figyelmet az egészség, a higiénia és a biztonság folyamatos betartására. Az oktatás alatt elhangzott teljes anyagot, kézikönyv formájában a tanulók hazavihetik. Az elméleti szakasz ismertetése után, a résztvevők egy írásbeli vizsgatesztet írnak. A gyakorlati oktatás először próbafejeken és műszempillákon történik, majd élő modelleken folytatódik "élesben" az oktatás. Annak érdekében, hogy minden résztvevőre, személyre szabott figyelem jusson egy tréningre maximum 4-6 tanuló képzését vállaljuk.

Az elméleti oktatás fő fejezetei:
  • Anatómiai és orvosi nézőpontok
  • Egészség és biztonság
  • Szempilla hosszabbítás előkészítése
  • Az XXL Lashes Extension Technika elsajátítása
  • Ragasztó tulajdonságai és használata
  • Eltávolítás
  • Problémák és megoldások
  • Termék ismeretek- mi mire jó?
  • Marketing
XXL_Lashes_trainees_in_action(front).jpg

Az elméleti képzést egy 4 órás gyakorlati oktatás követi, ahol a tanulók a trénerek teljes felügyelete mellett elsajátítják a szempilla hosszabbítás gyakorlati részét. A második rész végén, a trénerek értékelik a tanulók elméleti és gyakorlati tudását, ennek alapján kiállítják az XXL Lashes bizonyítvány. XXL Lashes bizonyítvánnyal rendelkező profik, a www.xxllashes.hu weboldalon egy évig ingyenesen szerepelhetnek a kiemelt XXL Lashes szempilla készítők listáján.

Tanfolyam központjaink Marbella (Costa del Sol), Düsseldorf (Németország) Budapest (Magyarország). Tanfolyamunkat elvégezheti úgy is, hogy közben nyaral Marbellán a tengerparton egy pár napot... Szállás és az utazás szervezésben szívesen segítünk.

XXL_Lashes_trainees_in_action(back).jpg&

A kezdő tanfolyamunk ára 395 EUR (vagy ennek megfelelő HUF) nem tartalmaz XXL Lashes kezdő csomagot.

Az XXL Lashes Design Kit kezdő szett együttes megrendelése esetén a szettből 20 Euro kedvezményt adunk.

Bizonyos országokban (pl. Németországban) az oktatási minisztérium támogatja a továbbképzéseket, így a képzésre támogatás vehető igénybe. Magyarországon igénybe vehető támogatásokról nincs információnk. Több infó a németországi támogatásokról- német nyelven.

XXL_Lashes_certified_trainees.jpg&h=200& Lehetőség van XXL Lashes-Tréner képzésre is, azoknak akik már gyakorlott szempilla stylistok, de kedvet éreznek az oktatásra, idejük megengedi, hogy képzéseket tartsanak. XXL Lashes Tréner képzésről több infó: +36 70 36 26 398 vagy e-mailen info@xxllashes.hu.

Nem talált a lakóhelyéhez közeli tanfolyamot? Miért nem szervez meg egyet és keres ezzel még egy kis pénzt is? Információ...

Bevásárlókosár tartalma Pénztárhoz